Retro pakt voor eerst punten in 2013

Na 2 nederlagen ging Retro opzoek naar eerste puntengewin in 2013, moesten dit doen zonder hun coach Gert Jacobs maar misschien dat het dan wel lukte J. Tegenstander was Patro Hoevenen 2.
Ploeg: Dieter Donckers – Niki Margetic – Kenneth Claessens –Kevin Adusei – Niels Braspennincx – Alfonso Hendrickx – Tino Paardekam
De wedstrijd werd dus iets over 8en aangevangen zonder officiële scheidsrechter. Na  5’ spelen opende Alfonso Hendrickx de score voor Retro : 1-0. De voorsprong was van korte duur want Patro Hoevenen 2 lukt snel de gelijkmaker. Retro bleef goed voetballen  maar stuitte op de bezoekende  doelman. Iets wat onze keeper,  Dieter Donckers, moest doen.  Na goals van Niels Braspennincx en Kenneth Claessens ging Retro toch de rust in met 3-1. In de 2de helft lukte Tino Paardekam zijn 1ste doelpunt voor Retro: 4-1. De bezoekers kwamen nog terug tot 4-2 maar het was Retro dat verder uitliep via doelpunten van Kenneth Claessens en Niki Margetic (met zijn minder linkse) tot 6-2. Patro Hoevenen 2 kon nog 2 maal onze doelman verslaan en zo de 6-4 uitslag op het scoreberd zetten.
Doelpunten: Alfonso Hendrickx – Niels Braspennincx – Kenneth Claessens (2) – Niki Margetic – Tino Paardekam
.
Volgende wedstrijd: woensdag 30 januari 2013 om 21H00 in de Sporthal aan het zwembad van Brasschaat, tegenstander is SKB