Renovaties turnhal Driehoek afgerond

BRASSCHAAT – De afgelopen maanden werden er renovatiewerken uitgevoerd aan turnhal Driehoek. De werken startten in augustus 2019 en waren onlangs ten einde. De gemeente ontvangt van Sport Vlaanderen een subsidie van 170 000 euro om de werken uit te voeren.

“Met deze werken zijn de sportmogelijkheden van de scholen, de turnclubs en de voetbal- en bocciaclub in wijk Driehoek sterk uitgebreid. Zowel tijdens de schooluren als naschools kunnen we nu weer meer Brasschatenaren in beweging brengen”, stelt schepen van Sport Adinda Van Gerven.

Op het gelijkvloers werden de kleedkamers gerenoveerd en samengevoegd tot 4 grote kleedkamers. Op de verdieping werden nog 3 extra nieuwe kleedkamers bijgebouwd. Daar werden ook douches en sanitair voorzien. De kleedkamers kunnen apart gebruikt worden of samengevoegd worden bij grotere events. Deze zullen o.a. mee door de naastgelegen voetbalclub SVB Driehoek worden gebruikt.

In het kader van duurzaamheid en energiezuinig beleid werden ook de cv-installatie en zonneboiler vernieuwd.

“De bouw van de kleedkamers is een toonbeeld geworden van duurzaam gebruik van ruimte en materialen, integrale toegankelijkheid en prima budgetmanagement. Door een optimale samenwerking kon dit werk op 6 maanden tijd gerealiseerd worden!”, vult schepen van Patrimonium Goele Fonteyn aan.

Op woensdag 4 maart werd de vernieuwde tunzaal feestelijk ingehuldigd.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *