Regionale scholenbeurs op woensdag 5 februari 2020

Wie volgend jaar naar het secundair onderwijs overstapt, informeert zich best uitgebreid over het scholenaanbod in de regio. Daarom organiseren de gemeenten Essen, Kalmthout en Wuustwezel een scholenbeurs op woensdag 5 februari 2020. Jongeren die volgend jaar de lagere school inruilen voor het middelbaar, kunnen daar – samen met hun ouders – terecht voor alle informatie.

Zo’n twintig scholen uit de regio tekenen present op de infodag. Je kan er infostands bezoeken van scholen uit Essen, Kalmthout, Wuustwezel, Malle, Hoogstraten, Ekeren, Kapellen, Brasschaat, Schilde, Stabroek en Antwerpen. Zowel jongeren uit het 5de en 6de leerjaar als jongeren die na de 1ste of 2de graad overwegen om van school te veranderen, zijn welkom. Na die eerste kennismaking kan je later dit jaar de scholen van je voorkeur bezoeken tijdens de opendeurdagen.

De scholenbeurs vindt plaats op woensdag 5 februari 2020 van 17 tot 20 uur in sporthal Gitok, Vogelenzangstraat 10 in Kalmthout. Parkeren kan aan de sporthal zelf, maar de plaatsen zijn er beperkt. Wie kan, komt best met de fiets.

INFO: an.loos@kalmthout.be, 03 620 22 03

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *