Regiojobbeurs 2017

Op dinsdag 25 april organiseren de gemeentebesturen van Essen, Kalmthout en Wuustwezel, samen met VDAB, hun jaarlijkse regiojobbeurs. Bezoek de jobbeurs, van 11 tot 16 uur,  en vind de job van je leven!
Uniek aan deze jobbeurs is dat deze gecombineerd wordt met de transitdagen. Dat zijn schoolverlatersdagen waarbij laatstejaarsleerlingen kennis maken met alles wat komt kijken bij de start van een loopbaan. Naast workshops en een toneelvoorstelling kunnen deze jongeren dus meteen op zoek naar de job van hun leven.  Het idee om beide zaken te koppelen is uniek in de provincie en is een rechtstreeks gevolg van de evaluatie van de laatste editie van de jobbeurs waar de bedrijven aangaven dat er te weinig schoolverlaters aanwezig waren. Met 200 ingeschreven jongeren was de eerste transitdag in Essen meteen een schot in de roos.
Daarnaast zijn er 65 bedrijven die op 63 standen aanwezig zullen zijn om hun vacatures kenbaar te maken of om informatie te verstrekken.   
Er zal een ruime fietsparking voorzien worden. Wie met de fiets komt, krijgt niet alleen een plekje vlak bij de deur maar ook een kleine attentie.
De jobbeurs gaat door in de Heuvelhal, Kapelstraat 7 te Essen

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder