Recyclagepark Brasschaat tijdelijk gesloten

Door werken sluit het Brasschaatse recyclagepark, afhankelijk van weersomstandigheden, ongeveer een maand de deuren.
De werken starten op 5 oktober. Verwacht wordt dat het park kan heropenen in de week van 3 november. Tijdens de sluiting voeren we volgende werken uit: Het afvalwater van de groenopslag en het sanitair afvalwater wordt aangesloten op de riolering in de Ploegsebaan. Zo zorgen we ervoor dat afvalwater en hemelwater gescheiden wordt afgevoerd. Na deze werken zal het recyclagepark voldoen aan de normen die in de meest recente milieuvergunning werden vastgelegd. Tegelijk vernieuwen we de verharding onder de groenopslag. De bestaande verharding wordt opgebroken en vervangen door verharding uit gewapend beton.
Waar moet ik dan met mijn afval naartoe?
Je kan als Brasschatenaar, ook buiten deze werken, steeds terecht in naburige IGEAN-recyclageparken. Je bent er welkom met je afval en betaalt dezelfde gekende tarieven. Meld je gewoon aan met je eID. De dichtstbijzijnde recyclageparken zijn die van: Brecht (Ringlaan 17) · Sint Job (Kattenhoflaan 102B) Kalmthout (Galgenheiken 7) Kapellen (Kapelsestraat 235). Maar ook de parken van Wuustwezel, Essen, Stabroek, Schilde en Zoersel zijn mogelijk.
Voor openingsuren en alle andere info over de recyclageparken, surf naar www.igean.be/recyclageparken.  

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder