Recyclagepark Brasschaat op afspraak

BRASSCHAAT – Vorig jaar stapten Ranst en Rumst samen met IGEAN, onze partner voor afvalverwerking, in het proefproject recyclagepark op afspraak. Vanaf 1 juli 2021 voert ook het Brasschaatse recyclagepark het reservatiesysteem in.

De gunstige evaluatie van het project, in combinatie met de drukke verkeerssituatie rond het recyclagepark in Brasschaat, deden Brasschaat beslissen snel aan te sluiten. De andere noordelijke IGEAN-recyclageparken blijven toegankelijk zonder afspraak.

Het nieuwe afspraaksysteem heeft niet alleen een gunstig effect op de verkeersdrukte aan het recyclagepark. Het zorgt ook voor meer comfort en minder stress bij de bezoekers. Niet langer nodeloos lang aanschuiven aan de weegbrug of de stortplaatsen, gedaan met moeilijke manoeuvres met je aanhangwagen tussen de vele wagens. En het allerbelangrijkste, je bezoek aan het recyclagepark is zo een pak sneller achter de rug. Niets dan voordelen dus.

Afval storten op afspraak: hoe werkt het?
Alle inwoners van Brasschaat en omliggende gemeenten kunnen eenvoudig een afspraak maken via igean.mijnrecyclagepark.be.
Maak een account aan, zodat je bij een volgende reservatie alleen nog je e-mail en zelf gekozen paswoord moet ingeven. Daarna kies je een beschikbaar tijdsslot. Na bevestiging ontvang je een mail met een herhaling van je reservatie. Reserveer je een tijdsslot met je account, dan kunnen alle gezinsleden die op jouw adres gedomicilieerd zijn er gebruik van maken. Het systeem aanvaardt ook hun eID.
Het gereserveerde tijdsslot van 15 minuten geeft aan wanneer je op het recyclagepark moet toekomen. Breng de bevestigingsmail – op papier of op je telefoon – en je eID mee. Wanneer je binnen het gereserveerde tijdsslot je eID in de toegangszuil steekt, opent de slagboom. Ben je te vroeg, dan zal je even moeten wachten. Let wel dat je het verkeer of andere bezoekers de toegang niet verspert. Ben je te laat? Dan moet je een nieuwe afspraak maken.

Geen toegang tot internet of ondervind je problemen bij het aanmaken van een reservatie? Een medewerker van IGEAN helpt je graag verder op het nummer 03 350 08 14, elke werkdag bereikbaar van 8 tot 12 en van 13 tot 16.45 uur.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder