Putse zangeres Ingrii brengt nieuwe single met Luc Caals

Livestream VDMProdukties op 21 maart

De Putse zangeres Ingrii heeft een nieuwe single, een eigen versie van ‘Ik zie een ster’, van Mouth en Macneal uit 1974.  Normaal staat ze als Ingrid Van de Wouwer in haar optiekzaak Brildesign in Putte, maar wij zochten haar op bij de opname van haar nieuwe videoclip in kasteel Ravenhof. Het is al de tweede keer dat Luc en Ingrii samenwerken.


19 maart komt de single van Luc en Ingrii uit en op 21 maart staat het eerste optreden al voor de deur. Dan brengen Luc en Ingrii hun single voor de livestream van VDM Produkties op hun YouTube-kanaal. “Al weten ze niet dat ik meedoe, want ik geraakte niet mee op de affiche”, lacht Luc.

Ingrii zal ook op zaterdag 21 maart te zien zijn in het onlineoptreden in het Ravenhof te Putte samen met alle artiesen van VDM Produkties

Hou zeker onze website in het oog! Eén van de dagen publiceren wij een promofilmpje van VDM produkties en de link waarmee je het optreden gratis kan bekijken.

(Joppe De Hert)

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder