Kruispunt Abtsdreef afgesloten

STABROEK – Vanaf maandag 22 maart is het kruispunt van Laageind/Dorpsstraat met Abtsdreef afgesloten voor alle verkeer. Tot vrijdag 2 april werken we het kruispunt volledig af en is afslaan naar Abtsdreef niet mogelijk.

Hoe kan je Abtsdreef bereiken tijdens de werken?
-Voetgangers en fietsers kunnen via het Werfken van en naar de Abtsdreef.
Wandel of fiets je op de Dorpsstraat/Laageind, dan passeer je de werken langs de zuidzijde (kant Picoloplein). Je steekt zowel de Dorpsstraat als Picoloplein over via de voetgangers- en fietsoversteken.
-Lokaal autoverkeer kan omrijden langs Meidoornlaan, Parklaan, Lijsterbeslaan en Mispelaarlaan. Dit is de kortste route van en naar Abtsdreef en zo blijven onder andere bpost, supermarkt, … voor iedereen vlot bereikbaar.-
– De Lijn past haar dienstregeling tijdens de werken aan. Bekijk hier alle info.
-Voor vrachtverkeer (+3,5t) is het niet toegelaten om via de wijk te rijden. Leveranciers met bestemming Abtsdreef dienen via complex 12 ‘Berendrecht’ (A12 Havenweg) te rijden. Klik hier om het routeplan voor verkeer boven de 3,5 ton te bekijken.

Vooruitblik april
De komende tijd staat nog heel wat te gebeuren. Van vrijdagavond 16 april tot en met zondagnamiddag 18 april trekken we de toplaag asfalt in Laageind. We brengen meteen ook de wegmarkeringen aan. Laageind is gedurende deze werken volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De asfalt- en markeringswerken zijn enkel mogelijk als we een heel weekend droog weer hebben. Is dat niet het geval dan gebeurt de asfaltering op een later tijdstip, ook tijdens een weekend.
Rond eind april is de Meidoornlaan een tweetal weken onderbroken aan de Dorpsstraat. De Abtsdreef is dan wel opnieuw open. Zo kan je de wijk via Abtsdreef bereiken en verlaten. Ook het kruispunt van de Kleine Molenweg met de Dorpsstraat blijft open voor verkeer.  
info:  www.wegenenverkeer.be/stabroek.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder