Putse Grensfeesten op zondag 30 juni 2019


De Raad van het Dorp is een enthousiaste ploeg die jaarlijks op de laatste zondag van juni u een aangename zondag willen bezorgen.
Hiervoor doen ze beroep op de plaatselijke middenstand en marktkramers om samen met kermisattracties en een rommelmarkt voor u een leuk en aangenaam wandelparcours te maken. Langsheen die lange straat doorheen de drie gemeenten Kapellen, Stabroek en Woensdrecht.
Muziek mag echter op zo’n dag niet ontbreken. Van 13 uur tot 18 uur weerklinken dan ook de vrolijkste liedjes en deuntjes op het podium aan het Vincent Mercierplein. Het Duo Endjoy bijt de spits af om 13 uur.  Om 14 uur komen de Melando’s het podium op gevolgd door Elke Taelman. Haar optreden begint om 14 uur 50. Hierna om 15 uur 30 Eric Flanders. Om 16 uur 15 luisteren we naar de liedjes van Doran. Vervolgens tot 18 uur het Duo Endjoy die de muzikale namiddag afsluiten.
Clown Whoopy is ook weer van de partij hij maakt van 13 uur tot 17 uur leuke ballonnenfiguurtjes voor de kinderen. Aan het huisnummer Ertbrandstraat 152 kan je terecht om de jonge dynamische club Ookami dojo aan het werk te zien. Fudoshin Dojo toont aan Ertbrandstraat 293 wat hun club te bieden heeft.
Geen feestmarkt zonder officieel gedeelte dit jaar vertrekken de genodigden om 10 u 30 in Nederland voor een gezamenlijke marktwandeling.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *