Pulptuur: het park stroomt weer gezellig vol

KAPELLEN – Op zondag 26 juni is het eindelijk weer zover: Pulptuur 2022! Een dag vol muziek, kinderanimatie, dans en lekker eten en drinken in het park van Kapellen.

Om 13.00 uur trapt de enige echte Laura Tesoro het feest in gang. Op podium Rozentuin speelt Liliane Saint-Pierre met band, hou je klaar voor Soldiers of Love! De MNM Rising Star 2022 is de Kapelse Judith van Hirtum, te bewonderen op podium Zwarte Paula. Stevig headbangen doe je aan podium Atletiek met de mannen van RHEA. Het fantastische DJ-duo Gomorris sluit het festival af met een groot feest.

De andere podiumplekken zijn voor een groot aantal lokale artiesten. Zij staan al twee jaar te springen om hun podiumkunsten te tonen aan het grote publiek! Kinderen kunnen zich uitleven aan de speeltuin, want daar is een kinderdorp met springkastelen en animatie.

Op podium Basket vind je een mooi aanbod van dansoptredens en dansworkshops, en zelfs een echte rapper. Naast dat podium kan je samen met Rita knutselen én er is een zeepbellenartiest te vinden. Kijken of het zelf leren? Kan allebei!

En natuurlijk vind je overal foodtrucks en togen voor (of tegen) de honger en dorst.

De volledige programmatie vind je op www.pulptuur.be 
  

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder