Lolalili, nieuwe kinderkledingwinkel in Promenade met eigen collectie van Sharon Van Uffel

Kapellen – Winkelcentrum Promenade is een nieuwe pop-up rijker. Sharon Van Uffelen (24) opende er Lolalili met kinderkleding van 0 tot 8 jaar. Opmerkelijk: naast enkele bekende merknamen brengt de jonge Kapelse ook een eigen collectie.

Sharon Van Uffelen is zelf mama van een kleutertje en een baby en houdt ervan om haar kroost mooi en gevarieerd aan te kleden. Toch is de stap naar Lolalili niet zomaar in het wilde weg gezet. “Je moet niets zoeken achter de speelse naam van de winkel. Het was gewoon een ingeving. Omdat het mooi en wat kinderlijk klinkt, past het helemaal bij mijn pop-up zaak.”

De jonge zaakvoerder is niet over een nacht ijs gegaan bij het starten van Lolalili. “Kinderkleding is een passie voor mij. Drie jaar geleden begonnen we daarom al met een onlineshop. Een try-out die beter meeviel dan we hoopten. Ik woon vlak naast de fietsostrade en dus krijg je wel veel fietsers voorbij je deur, maar weinig auto’s of passanten. Omdat ik begon te denken om naast de webwinkel ook een fysieke zaak te openen, begon ik rond te kijken.”

Zo leidde voor Sharon Van Uffelen het pad naar winkelcentrum Promenade. “Streefdoel was te openen tijdens de Dorpsdag in Kapellen. ’t Is gelukt, maar het was erg nipt. Pas die donderdag kregen we de sleutels en dus hadden we precies drie dagen om alles in orde te krijgen. Schilderen, een muur bijzetten en de collectie etaleren”, legt Sharon uit.

Eigen collectie

Naast kindermerken als Mayoral, Gymp, Blue Bay en Carlos Magno vind je in de nieuwe kinderkledingzaak ook een bescheiden rek met kleding van het merk Lolalili. Sharon Van Uffelen verkoopt immers niet alleen kleding van bestaande merken, maar ze ontwerpt ook zelf. Haar eerste rokjes prijken mee in het assortiment en de eerste kleedjes zijn al in de maak.

“Dit is echt een op en top Belgisch en handgemaakt product. De rokjes zijn gemaakt door een naaister uit Putte. Veel rokjes van buitenlandse merken zijn aan de taille net iets te groot voor onze baby’tjes en zakken dus gemakkelijk af. Daar heb ik bij het ontwerpen rekening mee gehouden.”

Info: www.lolalili.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder