Publieke diensten distric Ekeren verhuizen naar Villa Geniets

Op maandag 25 maart 2013 worden alle publieke diensten van het district Ekeren gecentraliseerd in de ‘Villa Geniets’, met het oog op de optimalisatie van de dienstverlening en toegankelijkheid.
Alle publieksdiensten onder één dak brengen moet voor minder verwarring zorgen bij de bezoeker. Voortaan is er maar één locatie voor alle verrichtingen van een product en de loketten liggen niet langer verspreid over de verschillende gebouwen in het Veltwijckpark.
Vanaf 25 maart 2013 kunnen bezoekers voor hun vragen en producten terecht in ‘Villa Geniets’, Veltwijcklaan 31.
In de inkomhal kan je terecht aan een infobalie, waar je je kan aanmelden met hun specifieke vraag. Je ontvangt een volgnummer en wordt meteen doorverwezen naar de juiste wachtruimte. Via een televisieschermen in de wachtzalen wordt getoond welke volgnummers aan de beurt zijn en naar welk loket de bezoeker zich mag begeven.
De medewerkers van de diensten burgerlijke stand en bevolking verhuizen van het poortgebouw in het park naar de eerste verdieping van ‘Villa Geniets’. De diensten sociale zaken, sociaal infopunt en woonkantoor trekken naar de tweede verdieping. Ook de dienst voor onthaalgezinnen en het netwerk voor ontmoetingsruimte krijgen op deze tweede verdieping een vaste stek, tijdens een wekelijkse consultatiemoment.
Verhoogde toegankelijkheid
De verhuisbeweging naar ‘Villa Geniets’ verhoogt de toegankelijkheid van de districtsdiensten. Bezoekers blijven maximaal gebruik maken van de parkeerplaatsen in de kasteeldreef, maar dienen niet langer de kasseiweg af te wandelen naar het poortgebouw of kasteel.  Dankzij een lift en verlaagde werkbladen aan de balies wordt de andersvalide bezoeker op een comfortabele manier geholpen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.