Proef de Tour gezinsfietstocht

Vrijdag 10 augustus, tussen 13.00 en 14.00 uur start de Proef de Tour (gezins)fietstocht van 25 km met puzzeltocht. Kaarten zijn nu al te koop. Startlocatie is het Van der Meulenplein in Hoogerheide. Hier is ook de Proef de Tour culinaire wielermarkt. Om 12.00 uur is de neutralisatieronde en om 12.11 uur de start van de Eneco Tour. De presentielijst wordt vanaf circa 10.00 uur getekend op de Podiumwagen bij het gemeentehuis. Alle renners zijn daar van zeer dichtbij te zien.

Kaarten voor de fietstocht zijn te koop bij:
-VVV agentschap Woensdrecht bij Familyland, VVV NL Shop in Bergen op Zoom, VVV agentschap Steenbergen bij Primera de Gilles
-Eetwinkel de Boerenmeisjes, Woensdrecht
-Café De Boulevard, Hoogerheide
-Tijdens de Markiezaatsfietsvierdaagse op 6 t/m 9 augustus in het Markiezenhof, Bergen op Zoom
-Op de dag zelf op het Van der Meulenplein in Hoogerheide

Op 10 augustus in Hoogerheide beleeft iedereen de Woensdrechtse wielersfeer tijdens de start van de Eneco en het evenement ‘Proef de Tour’. Van 10.00 – 18.00 uur is het Van der Meulenplein het decor voor ‘Proef de Tour’ met gerechten en boerenproducten van de Brabantse Wal en uit Zeeland, fietsproducten, fietsspellen, een jeu de boules wedstrijd en een (gezins)fietstocht van circa 25 km.

Meer informatie vindt u op  www.woensdrecht.nl en  www.degoeieontsnapping.nl

Finish Eneco Tour in Bergen op Zoom, 9 augustus,
Voorafgaand aan de start op 10 augustus is op 9 augustus de finish in Bergen op Zoom. De 4e etappe begint op donderdag 9 augustus in  Heers (Belgie) en uiteindelijk zullen de renners rijden de renners finishen bij de kruising bij de Brandweerkazerne in Bergen op Zoom. Heel deze dag staat in het teken van festiviteiten rondom de Eneco Tour. Zo worden overdag een Kidsride en een Koppelkoers georganiseerd. Ook is er muziek van een bekende artiest op de grote markt. De finish van de Eneco Tour is naar Bergen op Zoom gehaald in het kader van de activiteiten voor  800 jaar stad.

Meer informatie vindt u op  www.bergenopzoom.nl en  www.degoeieontsnapping.nl

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *