Prijzen “Met Belgerinkel naar de Winkel” uitgereikt

belgerinkel Kapellen 2016
[Not a valid template]
Vrijdagavond 16 september werden de prijzen van de actie “Met Belgerinkel naar de Winkel” in Kapellen uitgereikt. De winnaars werden uitgenodigd bij Patisserie Manus in de Dorpsstraat.
Het is reeds voor de 15de keer dat de actie in Kapellen wordt ingericht. Voor de fietspromotiecampagne van “Met Belgerinkel naar de Winkel”, die liep van 30 april tot en met 4 juni werden niet minder dan 2.301 loten online geregistreerd en 1.370 loten werden in de voorziene dozen bij de winkeliers gedropt.
Dit jaar waren er aanzienlijk minder deelnames van de plaatselijke handelaars. Maar de prijzenpot was daarom niet minder. 30 gelukkigen mochten hun prijs, zoals o.a. Beleef! Cheques, fruitmanden, aankoopbons … in ontvangst nemen. De hoofdprijs een damesfiets van het merk Minerva, geschonken door de gemeente, ging naar mevrouw Simone Jennes uit de Sterrenlaan te Kapellen. Aangezien Simone met vakantie was nam haar dochter de fiets in ontvangst.
Tijdens de vakantiemaanden organiseerde Beleef!Kapellen (de Kapelse handelaarsvereniging) voor de 2de keer een zomeractie waarbij ook tal van mooie prijzen te winnen waren.  Uit een volle zak ingeleverde tombolabiljetjes trok Patrick Thyssen de gelukkigen. Naast 10 waardebons van de plaatselijke handelaars, schonk Beleef! Kapellen een Beleef!cheque van 100, 200 en 300 euro. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder