Prijsuitreiking 'Met Belgerinkel naar de winkel'

-winnaar
Op donderdag 23 juni werden in het JOS in Hoevenen de prijzen uitgereikt aan de deelnemers van de actie “Met belgerinkel naar de winkel”.  Met dit initiatief wil het gemeentebestuur van Stabroek het winkelende publiek ertoe aanzetten om voor hun boodschappen de auto thuis te laten, en meer de fiets te nemen.
Schepen An Vanalme (milieu, mobiliteit, lokale economie) verwelkomde de deelnemers en bedankte ook de 43 handelaars die aan de actie wilden deelnemen. Door hen werden 5261 lotjes uitgedeeld, en daaruit werden 20 gelukkigen getrokken.  De prijzen, aangeboden door deelnemende handelaars en door het gemeentebestuur werden uitgereikt door Burgemeester Rik Frans en de schepenen Vanalme en Van der Brempt  en daarbij afgeroepen in oplopende volgorde, om de spanning op te drijven naar de hoofdprijs: de gelukkige winnaar van de fiets en  van een mooie bloementuil aangeboden door het gemeentebestuur was uiteindelijk Tanja Dockx.  Tweede was Ursula Vochten en de derde prijs ging naar Jean  Sely.
Met deze actie werd dit jaar 2315 kilo CO2 uitgespaard! “Met belgerinkel naar de winkel” is een mooi gemeentelijk initiatief ten bate van ons leefmilieu, en zal bijna zeker jaarlijks herhaald worden.
LW

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder