Prijsuitreiking Junior Journalisten wedstrijd 2021

PUTTE – Naar jaarlijkse traditie is ook dit jaar de Junior Journalist wedstrijd georganiseerd door de afdeling Davidsfonds Putte-Grens, in samenwerking met de basisschool “De Putse Knipoog”. Het thema was dit jaar “Schatten”
Op 22 september 2020 werd het literair startschot van de Junior Journalist wedstrijd 2021 gegeven met Jonas Boets. Jonas Boets leerde de toekomstige junior journalisten zelf een verhaal te maken. Hij gaf spannende voorbeelden van hoe een verhaal tot stand komt.

De meer dan honderd leerlingen uit het vijfde en het zesde leerjaar van De Putse Knipoog hebben ook dit jaar hun uiterste best gedaan om zelf een prachtig verhaal neer te pennen.
De laureaten werden in hun klasbubbel gehuldigd gezien de coronatijden in de laatste week van januari 2021. Ze werden bedacht met prachtige boeken.
De laureaten van de Junior Journalistwedstrijd 2021 zijn in volgorde
Jasmine Nagels : Laureaat met “De schatten van Opa” (winnaar)
Axelle Nuyts 2° laureaat met “De verloren schat“
Delia Mesrobian 3° laureaat met “ De echte schat “
Marie Wouters 4° laureaat met “De Zoektocht ”
Lynn Caremans 5° laureaat met “Het raadsel”

De plaatselijke winnaar in de voorronde van de Junior Journalist Wedstrijd neemt deel aan het nationale luik van de Junior Journalist Wedstrijd en zal uitgenodigd worden op een nationale viering van de laureaten De nationale proclamatie gebeurt op 25 april 2021 in het Vlaams Parlement.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *