Port For Life overhandigt cheque met monsterbedrag aan Music For Life

Port For Life, de grootschalige benefietactie van de Antwerpse havengemeenschap ten voordele van Music For Life, heeft maar liefst 110.500 euro opgebracht voor het goede doel. Marc Van Peel, havenschepen en voorzitter van het Havenbedrijf en Rudi De Meyer, gedelegeerd bestuurder van Alfaport, overhandigden de cheque op donderdagavond 22 december aan de presentatoren van Studio Brussel in het Glazen Huis op de Groenplaats. “We zijn zeer tevreden dat de havenbedrijven en hun personeel zich de voorbije weken zo massaal hebben ingezet voor het goede doel. We tonen hiermee andermaal aan dat de haven en haar werknemers samen in staat zijn tot het realiseren van grootse dingen”, luidt het bij Marc Van Peel en Rudi De Meyer.

Domino For Life, een soep-, een snoep- en een hot dog verkoop, een kerstmarkt, twee after work parties, een carwash door het management, verkoop van kalenders…. het havenpersoneel toonde zich de voorbije weken bijzonder creatief om geld in het laatje te brengen voor Port For Life. “Al deze acties samen brachten niet alleen veel geld op, meer dan we hadden durven dromen zelfs, ze toonden bovendien aan dat onze haven de werkplek is van bijzonder gemotiveerde en geëngageerde mensen. Daar kunnen we als havengemeenschap alleen maar bijzonder trots op zijn”, besluiten Marc Van Peel en Rudi De Meyer.

Als verzoekplaat werd gekozen voor ‘De lichtjes van de Schelde’ van Bobbejaan Schoepen in uitvoering van Daan.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder