Populierenlaan supportert massaal voor Rode Duivels


Hoevenen – Wie door de Populierenlaan rijdt, kan het niet missen. Het WK leeft hier als in geen andere straat in de wijk.  Er werd al lang afgeteld naar deze donderdag, want deze namiddag,14 juni startte eindelijk het WK. Maandag wordt in de Populierenlaan een eerste hoogdag, want dan treden onze Duivels aan tegen Panama. De straat is er klaar voor.
“Wat begon als een individuele actie mondde de jongste jaren uit in een straatevenement. Telkens wanneer de Rode Duivels zich kwalificeren breekt bij al onze buren een gezonde voetbalgekte uit. Sport en zeker voetbal brengt mensen bijeen. Samen supporteren is het ideale tegen verzuring”, klinkt het bij kartrekkers Patrick Grootaerd en Carine Van Wesemael.
Op enkele buren na namen alle bewoners deel aan het versieren van de Populierenlaan. Enkele honderden meters Belgische vlaggetjes hangen tussen de huizen. Grote nationale driekleuren wapperen aan de gevels. Toeters en bellen zorgen voor het voetballawaai en kinderen draaien dol wanneer ze samen op straat spelen.
De Populierenlaan leeft als nooit tevoren. Plezant en met dank aan de Rode Duivels.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder