N-VA Ekeren wil nog verder groeien


De kandidatenlijst van de N-VA Ekeren, aangevoerd door districtsburgemeester Koen Palinckx, is netjes verdeeld tussen mannen en vrouwen. “Wij behaalden 43% van de stemmen en ik sluit niet uit dat we met deze lijst beter doen” zegt Koen Palinckx.
Op plaats twee staat districtsschepen Sabine Coene. Nummer drie is voor districtsschepen Ludo Van Reusel gevolgd door districtsraadslid Annemie Plompen. Op vijf staat student geneeskunde Brecht Mertens. Met zijn leeftijd van 20 jaar de jongste kandidaat. Zes is voor districtsraadslid Ann Koekhoven gevolgd door Wilfried Michiels als eerste kandidaat voor Schoonbroek. Bovenaan de tweede kolom komt Ivo Legon. Lijstduwer wordt Marc Elseviers voorafgegaan door Antwerps gemeenteraadslid Kristel Somers.
“Van de negen uittredende raadsleden hebben er twee zich niet opnieuw kandidaat gesteld wegens persoonlijke redenen. Alle Ekerse wijken, en ook Schoonbroek en Rozemaai, zijn vertegenwoordigd. Onze lijst telt veertien kandidaten die voor het eerst in de politiek stappen. Bovendien heeft geen enkele van onze kandidaten familiebanden met een andere kandidaat op de lijst” zegt Koen Palinckx. Door de aanhechting van de wijken Schoonbroek en Rozemaai bij Ekeren stijgt het aantal Ekerse districtsraadsleden van 19 naar 21.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *