Pop Up camping met animatie, barbecue en film op de dijk in Zandvliet


Tijdens het laatste weekend van augustus zijn bewoners welkom om te kamperen op de dijk in Zandvliet. Vanaf zaterdagnamiddag 31 augustus is er animatie, ’s avonds kan er gebarbecued worden en is er film voor jong als oud. Ook muziek staat op het programma. Op zondagochtend is er ontbijt en yoga.
Bewoners kunnen met eigen tent en slaapzak een plekje reserveren met zicht op het water en de haven in Zandvliet. Op zaterdagnamiddag leven de kinderen zich uit op verschillende springkastelen en een mega obstakelbaan of komen ze chillen in de hangmatten.
’s Avonds worden de barbecues aangestoken. Iedereen die eigen vlees en groenten meeneemt kan er barbecueën. Drankjes kunnen ter plaatse gekocht worden. Daarna is het filmtijd met ‘Ferdinand’ voor de kinderen en ‘Binti’ voor volwassenen. De band ‘Usual’, bekend van Belgium’s Got Talent, zorgt voor een muzikaal tussendoortje.
Op zondagochtend genieten de kampeerders van een ontbijt en kunnen ze deelnemen aan de ochtendsessie yoga. Wie liever niet kampeert is welkom op zaterdag en voor de yogasessie op zondag en hoeft niets te betalen.
Info: www.vrijetijdscentrumdeschelde.be

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *