Pop Up Camping – A tent op den dijk

BERENDRECHT – Sluit de zomervakantie af in eigen district! Neem je tent en slaapzak mee en kom gezellig op 2 september mee kamperen op de Berendrechtse dijk, Derdeweg te Berendrecht.


’s Middags start de kinderanimatie met verschillende attracties en workshops. Zo hebben de kids geen tijd om zich te vervelen terwijl de ouders de kampeertenten inrichten. Vervolgens geniet je samen van je maaltijd met zicht op het kabbelende water en de verlichte haven.
Voor de volwassen is er een salsaworkshop. Nadien kan je genieten van muziek. Eerst is het de beurt aan de lokale hiphop-band ‘Achterklap mor anders’ en vervolgens zullen de energieke rockers van ‘Blankspot’ je verrassen. 
Op zondagochtend geniet je van een heerlijk ontbijt en kan je vrijblijvend deelnemen aan een workshop yoga om fris en actief wakker te worden.
Blijf je niet kamperen, maar wil je wel overdag een kijkje nemen of deelnemen aan de workshop? Dat kan, en dan is alles gratis!
Het kampeerterrein gaat zaterdag open om 13 uur en start de kinderanimatie, muziek en zijn er foodtrucks aanwezig. Er worden verschillende workshops aangeboden zoals: eco-percussie, het maken van een dromenvanger. Om 17 uur is er een workshop salsa voor volwassenen. De kinderdisco Slash begint om 19 uur. Om 21 uur is er een muziekoptreden van ‘Achterklap mor anders’. Om 22.30 uur is het de beurt aan ‘Blankspot’  
Op zondag 3 september kan je om 9.30 uur een workshop yoga volgen. Deelname: niet-kampeerders: gratis, volwassenen: 12 euro, kinderen -12 jaar: 8 euro, kansentarief: 3 euro. De kinderanimatie, workshops, muziek en yoga zijn gratis. Blijf je graag overnachten in je tent? Bestel dan op tijd je tickets voor de overnachting met ontbijt.
Opgelet: caravans zijn niet toegelaten.
De ticketverkoop wordt afgesloten op donderdag 31 augustus om 18 uur. tickets: www.vrijetijdscentrumdeschelde.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *