Pop-up BIN-café te Kalmthout

Op vrijdag 18 oktober 2019 is het nationale actiedag tegen woninginbraken. De Buurtinformatienetwerken in Kalmthout vragen aandacht voor veiligheid in en rond je huis. Verschillende BIN’s uit Kalmthout organiseren op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober een pop-up BIN-café op het Willy Vandersteenplein. Daar kan je terecht voor informatie van en over de buurtinformatienetwerken in Kalmthout, tips rond inbraakpreventie door Politiezone Grens en brandveiligheidstips door brandweerpost Kalmthout.
Bezoekers krijgen een gratis drankje aangeboden en voor de kinderen is er een springkasteel. Het pop-up BIN-café is op vrijdag open van 11 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur. Je kan er ook je fiets laten markeren. Vrijdag kan dat doorlopend, op zaterdag enkel tussen 13.30 en 17 uur. Vrijdag van 14 tot 17 uur is er iemand aanwezig die je kan helpen bij de registratie op Be-alert (www.be-alert.be).

Daarnaast is er van 14 tot 19 oktober een infostand over buurtinformatienetwerken in Bib Kalmthout. Op woensdag 16 oktober kan je van 14 tot 17 uur aan de Bib terecht om je fiets te laten markeren. Op zaterdag 19 oktober staat er een infostand op het marktplein tijdens de wekelijkse markt. Ook daar kan je je fiets laten markeren.
Info: vandenbuijslouis@gmail.com, www.kalmthout.be/bins

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *