Pompoenfeesten onder stralende zonEco-Buurtmoestuin De Kroeme Riek vzw, zeescouts De Kludde, vzw Het gezin en KWB Polder, organiseerden op zondag 14 oktober een groots pompoenfeest. De pompoenfeesten werden geopend met een optreden van de Fanfare Willen is Kunnen. In de namiddag waren er doorlopend workshops voor de kinderen.  De zeescouts hielpen de kinderen en ook de volwassenen, met pompoensnijden. Buurttuin De Kroeme Riek had de meeste pompoenen bezorgd. Ook de buurtbewoners leverden pompoenen. Er stond een groot springkasteel en er was kindergrime.  Dansclubs ‘Studio to Move’ en ‘Jole Dance Academy’ gaven optredens. Tussendoor was er een quiz waarbij een bouwpakket voor een moestuintje kon gewonnen worden.  Buurttuin de Kroeme Riek leerde de volwassenen tuinieren op slechts een vierkante meter grond. Alle bezoekers werden getrakteerd op een beker heerlijke pompoensoep. KWB Polder bakte lekkere pannenkoeken tegen een democratisch prijsje. Bij de dames van Blidscap konden de kinderen een pompoenbloemstukje maken. De bezoekers konden bij vzw Het Gezin lekkere hapjes eten en verse muntthee drinken. @Patat bakte krokante frietjes en een jonge chocolatier stelde zijn pompoenpralines voor.  De feesten werden afgesloten met de pompoenpolonaise.
Het zomerse weertje zorgde ervoor dat velen naar het pleintje achter de bib kwamen afgezakt, de organisatoren waren dan ook heel tevreden over deze editie van de pompoenfeesten.
 
 
 
 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder