Pompoenfeest in Berendrecht


Na het leuke feest vorig jaar nodigen Kwb Polder, Eco-Buurtmoestuin De Kroeme Riek, zeescouts Kludde en vzw Het Gezin iedereen uit op de vierde editie van de ‘Pompoenfeesten’. Zondag 13 oktober naast bib ‘Het Viswater’ in Berendrecht, met ondersteuning van district Berendrecht-Zandvliet-Lillo en Stadsmakers.
Om 12u geeft Fanfare Willen Is Kunnen het startsein voor een middag met heel wat animatie. Kinderen mogen verkleed komen! 
Er is pompoensnijden met de zeescouts (extra pompoentjes welkom!), een springkasteel (tot 7 jaar), kindergrime, henna, muziek met DJ Jules, dans met Studio2move, initiatie door Judoclub Berendrecht, turnkring Aktiva met sportieve spelletjes … 
Niet te missen … om 14u optreden van jongvolwassenenkoor ChoriX!! 
Om 15u pompoenstoet voor de kinderen met een echte majorette- en drumband. Doorlopend workshop ‘vierkantemetertuinieren’ (volwassenen) naast De Kroeme Riek.
Alle bezoekers krijgen gratis pompoensoep, maar een vrije bijdrage voor sociaal meldpunt Polderhart is altijd sympathiek. Kwb bakt heerlijke pannenkoeken aan democratische prijsjes.
Blidscap maakt weer sfeervolle pompoenbloemstukken, de ‘Roep van Neptunus’ organiseert een leuke workshop, vzw Het Gezin serveert lekkere hapjes en muntthee. Er zijn frietjes bij @Patat of proef een pompoenbiertje bij de De Polderse Biervrienden …

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder