NEOS Kalmthout-Essen bestaat 25 jaar 


 

KALMTHOUT, ESSEN – Het NEtwerk van Ondernemende Senioren (NEOS) viert in Kalmthout en Essen hun 25ste verjaardag. “We zijn fier dat we er al zolang in slagen om boeiende activiteiten en leuke uitstappen te organiseren voor gepensioneerden uit onze regio. We willen onze verjaardag dan ook graag vieren met alle leden uit Kalmthout en Essen op 21 oktober in zaal Strijboshof”, vertelt voorzitter Adri Mathijssen. 
Talent gaat niet op pensioen 
“Op pensioen gaan, is voor iedereen een speciale stap in het leven. Het merendeel van ons is dan van de ene dag op de andere economisch niet meer actief. Zijn dan plots onze talenten en competenties die we heel ons leven hebben ingezet in onze loopbaan niet meer nuttig? Neen, het tegendeel”, is Adri duidelijk.  “Als gepensioneerde willen we graag nog iets betekenen voor anderen en voor al wie ons van nabij omringt. Daarom zijn we graag actief bezig en blijven we samen initiatieven nemen die een nieuwe betekenis geven aan deze fase van ons leven. De ene keer doen we dit graag in familiekring, misschien ook wel eens alleen, maar liefst van al met vrienden en kennissen.” 
“Ondertussen zijn we dus al 25 jaar goed bezig. Hierbij wil ik een dikke pluim geven aan alle bestuursleden die voor deze continuïteit zorgden”, geeft Adri mee. 
“Ook van de nationale en provinciale NEOS-afdeling krijgen we ondersteuning zodat we de variatie in ons aanbod kunnen blijven garanderen. NEOS Kalmthout-Essen ziet al 25 jaar het ledenaantal groeien dankzij een sterk kwalitatief aanbod van activiteiten.” 
Voor elk wat wils 
“NEOS is nationaal, provinciaal en regionaal gestructureerd. Daardoor kunnen onze leden, naast ons eigen lokaal programma, ook deelnemen aan grotere nationaal en provinciaal georganiseerde evenementen. In onze eigen club richten we jaarlijks reizen, zowel meerdaagse- als daguitstappen in. Verder doen we zowel culturele activiteiten als sportieve activiteiten. In de herfst- en winterperiode nodigen we interessante sprekers uit in de prachtige zaal van het Strijboshof, waarbij een hapje en drankje steeds zijn inbegrepen. Wat we ook doen, steeds draait het om een gezellige beleving. Als actieve senioren vinden onze leden ongetwijfeld in ons jaarprogramma iets dat bij hen past. Wilt u ook aansluiten bij NEOS Kalmthout-Essen? Laat dan iets weten. Nog meer leden, zou een mooi verjaardagscadeau zijn voor ons 25-jarig bestaan. Meer leden garandeert ook de toekomst van onze vereniging, waar alles draait rond ongedwongen samen zijn en mensen zich betrokken en gewaardeerd voelen”, besluit voorzitter Adri Mathijssen. 
Meer info: www.neosvzw.be/kalmthout 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *