Polderverhalen in Poldermuseum en boekmarkt in Lillo


Op zondag 11 augustus vindt te Lillo, van 10 tot 17 uur ,de tweede dag van Lillo Boekendorp plaats.
Vanaf 14  uur is Stakke Wanne te gast in de bakkerij van het Poldermuseum. Voor de liefhebbers van het doorleefde polderverhaal, doorspekt met zelf bij elkaar gerijmde poëzie geeft hij het beste van zichzelf. Voor magazine De Polder levert Stakke Wanne tweewekelijks een bijdrage. Omdat hij weinig met zijn lezers in persoonlijk contact komt, vraag hij zich vaak af hoe de verhalen bij de mensen binnenkomen. Hij wil U tijdens zijn lezing dan ook niet om stilte verzoeken maar om weldoordachte, constructieve en commentariërende medewerking.
In de tuin van het Poldermuseum geeft Blidscap demonstraties van ambachten en in het café van het Poldermuseum kunt u terecht voor de lekkere bieren van brouwerij CyDraLe uit Zandvliet. Ze brengen zeker voldoende Grote Klos mee.
Het Poldermuseum is op zondag 11 augustus geopend tussen 10 uur en 17 uur. Toegangsprijs : 2,5 €, +60 jaar : 2 € en tot 16 jaar gratis. – Info: www.poldermuseum-lillo.be.
Naast Dewaterbus vaart op 11 augustus ook een extra veer tussen Lillo en Doel waar de 45ste editie van de Scheldwijding plaats heeft.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *