Polderse Cultuurkring stelt voor de 60ste keer tentoon in Ravenhof


De Polderse Cultuurkring vzw stelt voor de 60ste keer de komende twee weekends haar werken tentoon in het kasteel Ravenhof, Oud Broek te Putte.
Op vrijdag 17 augustus werd de expo geopend door schepen Herman Jongenelen en voorzitster Annie Weymans. Annie dankte in het bijzonder het oudste actief lid Marcel Veldeman die meer dan 50 jaar voorzitter was en wederom mee tentoon stelde.
Net zoals de voorgaande jaren werd aan de kunstenaars gevraagd één werk te maken met een opgelegd thema. Dit jaar werd gekozen voor ‘Verval en veroudering’. De werken werden samengebracht in één zaal. 
De tentoonstelling omvat grafiek, beelden, foto’s, schilderkunst, tekeningen en keramiek van Fransien Baetens, Nora Alaerts, Agnes Carpentier, Christiane Dams, Julien De Crom, Florinda Goetschalckx, Hubert Roosen, Trui Tavernier, Beatrijs Tavernier, Marcel Veldeman, Elvira Vercaigne, Eddy Vermeulen, François Vannietvelt en Annie Weymans.
De tentoonstelling in het kasteel Ravenhof, Oud Broek te Putte is open tijdens de weekends van 18 – 19 en 25 – 26 augustus van 13 tot 18 uur. Inkom gratis.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *