Polder in rouw na plots overlijden van gansrijder Erik De Vree


Op zondag 18 april 2021 is Erik De Vree, 58 jaar, na een dramatische val van zijn paard om het leven gekomen in Berendrecht. Erik was met zijn zoon Rob, dochter Ann en schoonzoon Maarten gaan paardrijden.
Erik was een gansrijder in hart en nieren en een zeer goed ruiter. Op zijn zestiende werd hij lid van de jonge ruiters van Zandvliet. Twee jaar later in 1980 begon hij mee te rijden met de jonge ruiters. Erik werd koning in 1991 en in 1992. In 2004 maakte hij de overstap naar de veteranen. In 2020 was hij 40 jaar actieve ruiter.
Erik trad in 1990 toe tot het bestuur van Vermaak na Arbeid Veteranen. Hij was ondervoorzitter van de Veteranen en toen vorig jaar op 7 juli voorzitter Rik Hendrickx plots overleed nam Erik die taak voorlopig op zich. Vorige maand werd hij verkozen tot voorzitter maar dat werd door corona nog niet gecommuniceerd. Erik was ook vele jaren afgevaardigde voor de veteranen bij de Polderbond en maakte deel uit van de 16 wijzen van de Polderbond.
Erik was erg geliefd in het ganzenrijderswereldje, wat zal hij gemist worden.

Wij wensen zijn vrouw Nicole en zijn kinderen Ann en Rob en familie veel sterkte in deze droeve dagen.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

16 reacties

  1. Heel veel sterkte aan de echtgenote, de kinderen, familie, nabestaanden Anthonissen Petra & Elza Van Lissum (weduwe Walter Anthonissen)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *