Podcast ‘Het Bankje’

KALMTHOUT – De gratis podcast Het Bankje brengt theater tot bij het publiek. Neem plaats op een van de bankjes met QR-code in onze gemeente. Via je smartphone ben je getuige van de meest intieme, bizarre en aangrijpende dialogen die zich (misschien) afspeelden op de plek waar je zit.

Het Bankje, naar een idee van Wim Chielens, is een initiatief van OPENDOEK in samenwerking met Creatief Schrijven en Kunstwerkt. Het audioproductiehuis Huis van Eustachius bracht alles samen in een wervelende podcast waarbij je helemaal in het verhaal kan kruipen. Meer dan 80 acteurs, schrijvers en beeldende kunstenaars werkten mee aan de 20 originele dialogen.
Nog tot 30 september kan je de podcasts beluisteren. Er werd een fietsroute van zo’n 37 km uitgewerkt die alle wijken van Kalmthout verbindt. Zo kan je elk bankje bezoeken.
Pik de fietsroute even op bij: Visit Kalmthout Putsesteenweg 131; Onthaal gemeentehuis: Kerkeneind 13; Bib Kalmthout: Kerkeneind 23; Dorpshuis Nieuwmoer: Nieuwmoer-Dorp 12.
Of download het plannetje: PDFFietsroute ‘Het Bankje’ Download

Info: www.opendoek.be/hetbankje

©gemeente Kalmthout

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder