Plantendag in Arboretum

KALMTHOUT – Op deze oudste plantenbeurs van België, die doorgaat op 18 april as, vind je zorgvuldig geselecteerde meesterkwekers en verzamelaars. Zij bieden een ongekende variatie van bijzondere, nieuwe en zeldzame tuinplanten. Elk zijn ze specialist binnen hun aangeboden sortiment. De plantendag van Arboretum Kalmthout is een niet te missen evenement voor elke bloem- en plantenliefhebber!

Verplichte reservatie, koop je tickets vooraf online
Enkel wie een vooraf gereserveerd ticket op zak heeft, kan de plantendag en de arboretumtuin bezoeken op 18 april. Heb je een jaarkaart of een museumpas? Dan is de toegang gratis. Reserveer wél vooraf je tijdslot, én breng je kaart of pas mee naar de plantendag. Kinderen -12 jaar hebben altijd gratis toegang, voor hen is het niet nodig op voorhand een ticket te boeken.Tijdsloten worden om het kwartier toegekend. 
De onthaalmedewerkers staan elke dag tussen 10 en 17 uur voor je klaar. Bel +32(0)3 666 67 41 of stuur een mailtje naar info@arboretumkalmthout.be

Covid-19 maatregelen
De plantendag van Arboretum Kalmthout bezoek je in de meest veilige omstandigheden. Alle standen staan op ruime afstand van elkaar, en ook onderling houden we 1,5 m afstand. Draag je mondmasker bij de verkoopstanden, in en om het onthaalgebouw en op drukke plekken zoals op de parking. In de tuin hoeft het niet.
Volg de signalisatie ter plaatse goed op, samen houden we het veilig. 

Deze editie is er géén plantenparking. Breng je draagtas mee of leen een kruiwagen aan de ingang om je aankopen te vervoeren. Arboretum Kalmthout volgt nauwgezet de corona-veiligheidsrichtlijnen van de overheid op. Momenteel zijn er geen horeca-activiteiten toegelaten
Zondag 18 april 2021 van 10 uur tot 17 uur in Arboretum Kalmthout. Prijs € 10 | jaarkaarthouder, museumpas en kinderen -12 jaar gratis. Tickets met tijdslot verplicht vooraf reserveren vanaf 7 april 13u.

copyright: Arboretum Kalmthout

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *