Petrus en Herlinda 50 jaar in het bootje te Zandvliet

Op 8 september werd in Zandvliet in het Vredehof het 50-jarig huwelijksjubileum van Petrus Jaspers en Herlinda Philips gevierd.
Petrus (in de omgang Peter genoemd) werd geboren op 15 oktober 1939 in het nu verdwenen Oorderen. Hij was de jongste zoon uit een gezin van vijf kinderen van Elisa Huybrechts en Petrus Jaspers. Ze woonden aan de Muisbroekdijkweg 28 te Oorderen.
Hij was lasser van beroep en heeft tot zijn pensioen gewerkt voor de Stad Antwerpen bij Algemeen werkhuis Noord.
Herlinda Philips werd geboren op 22 augustus 1942 te Zandvliet. Zij was de oudste dochter van twee kinderen uit het gezin van Maria Wils en Constant Philips, die in de Walenhoek 22 te Zandvliet woonden.
Zij was naaister van opleiding en is nog steeds vaardig met naald en draad. Ze huwden op 8 september 1962 te Zandvliet.
Drie kleinkinderen
Eerst woonden ze enkele jaren in Edegem waarna ze terug naar Zandvliet zijn gekomen. Daar waren ze eerst gehuisvest op de Putsebaan waarna ze verhuisden naar de Ruytermansweg 65, waar ze nog steeds wonen.
Samen hebben ze twee dochters Vera en Rita Jaspers en drie kleinkinderen (Joni De Langh, Steffy en Jordy Paenen)
Peter en Herlinda zijn nog steeds actief en erg begaan met het culturele leven in Zandvliet, onder meer in Harmonie Vooruit waar Peter trompet speelt en in Jonger dan je denkt.
Wij wensen het paar nog vele gelukkige jaren in voorspoed en gezondheid.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder