Gilberte en Hugo 50 jaar gehuwd te Stabroek

Op 8 september vierden Gilberte Adriaensen en Hugo Michielsens hun gouden huwelijksjubileum. Beiden zijn rasechte Lillonaren, die door de uitbreiding van de Antwerpse haven en de onteigeningen van de polderdorpen sinds 1965 woonachtig zijn in Stabroek, Smoutakker 101.
Gilberte en Hugo kennen elkaar al van in de kleuterschool. Na de lagere school op Lillo volgde Gilberte de afdeling handel aan het Sint Agnesinstituut in Antwerpen. Hugo deed het lager middelbaar in Sint Henricus en daarna de hoger technische in de Londenstraat. Daarna volgde 1 jaar legerdienst bij het 6de Liniebataljon op de Luchtbal.
Samen kregen ze 2 kinderen Christel en Peter, die op hun beurt zorgden voor 4 kleinkinderen die altijd op bomma en bompa kunnen rekenen.
Gilberte werkte 10 jaar op verzekeringen De Schelde, Hugo gans zijn loopbaan t.t.z. 40 jaar in Merksem, bij veevoeding Boerenbond, nu Aveve, in het labo. In bijberoep was hij nog 25 jaar zelfstandig agent van HSA, het tegenwoordige Centea.
Hobby’s
In zijn vrije tijd was Hugo erg actief bij voetbalclub S.K. Nieuw Stabroek, waar hij 30 jaar bestuurslid was, waarvan 24 jaar als schatbewaarder. Van al die jaren heeft hij de kasboeken nog in zijn bezit. Ook nu is hij nog actief bij de club namelijk bij de poetsdienst van kantine en kleedkamers.
Door omstandigheden en ziekte zijn de activiteiten wel erg verminderd. Gilberte is nog altijd de bezige bij in het huishouden en de familieaangelegenheden, ze runt op haar eigen ordentelijke manier het gezinsleven.  Ze is ook actief lid van Kind en Gezin, een grote hobby van haar is lezen en fietsen.
Hugo daarentegen heeft tijd tekort met zijn hobby’s. Zo is hij actief lid als penningmeester van het Open Atelier & Crea, lid van wandel- en wielerclub W.T.C. Hamburg, lid van de vidioclub Vidfo in Hoboken en  is hij nog dagelijks bezig in zijn sier- en moestuin. Samen gaan ze ook graag fietsen, reizen en eens lekker eten.
Op 9 september werd er gefeest met familie en vrienden in de Martinushoeve in Zandvliet.
Proficiat!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *