Petitie tegen havenactiviteiten in Abtsdreef te Stabroek

De uitoefening van havenactiviteiten ter hoogte van Abtsdreef 145 te Stabroek veroorzaken een aanzienlijke overlast voor de omwonenden in de vorm van geluidsoverlast en milieuhinder. Bovendien doet het vrachtverkeer de investeringen in verkeersveiligheid in de straat teniet, in het bijzonder voor de zwakke weggebruiker door het oneigenlijke gebruik van het fietspad als parkeerplaats voor vrachtwagens. Door de vele vrachtwagen die op en af rijden komt zelfs de vlotte doorstroming van het openbaar vervoer in het gedrang.

Daarom werd er een petitie opgesteld dat aan het gemeentebestuur zal overhandigd worden tijdens de gemeenteraad van maandag 2 mei as. Daarin wordt gevraagd om dringend maatregelen te nemen tegen de zone-oneigenlijke uitoefening van havenactiviteiten in het woongebied van de Abtsdreef.

“Neen aan de havenactiviteiten in het woongebied van de Abtsdreef, Stabroek is geen havengebied!  Wil U deze petitie nog ondertekenen neem dan contact op via 0474 96 87 93.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder