Patro Hoevenen vierde 50 jarig bestaan

Enkele leden van bij de oprichting van Patro: vlnr.: Pierre Scheipers, Leo Van Riel, Eddie Deelen, Wim Blank, Albert De Boye en Marc Deelen

Foto van bij de start van Patro: staande: v.l.n.r: Leo van Riel, François Dillien,Wim Blank (jr), Omer Deckx, Albert De Boye, Pierre Scheipers,Wim Blank (Sr)
gehurkt:  v.l.n.r. Eddie Deelen, Marc Deelen, Ludo Deckx, Jos Imbert, Luc Geerts, Jos Abrath, Leo De Crom

Zaterdagavond 2 september had in de kantine van voetbalclub Patro Hoevenen en de feesttent de viering plaats van het 50-jarig bestaan van de club. Voorzitter Marc Deelen verwelkomde alle sympathisanten zoals leden en oud-leden, huidige en oud trainers en afgevaardigden, uiteraard het kernbestuur, schepenen en raadsleden, de vertegenwoordigers van bevriende clubs SK Nieuw Stabroek en Noorse uit Kapellen en dankte ook de sponsors. Er was een fototentoonstelling waar vooral de oude foto’s veel bekijks hadden. Voorzitter Marc Deelen is terecht trots op wat ze allemaal bereikt hebben: 2 goede pleinen, een mooie accommodatie en nu de eerste ploeg in ere-afdeling is uiteraard ook wel fijn. Het glas werd geheven tijdens een verzorgde receptie en later op de avond werd de geschiedenis van Patro in beeld gebracht.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *