Patrick Janssen gelauwerd met GRAM-prijs voor meest verdienstelijke leerkracht

Zaterdag 22 september werd in Broechem de GRAM-prijs uitgereikt aan verschillende scholen in Antwerpen. Het is niet de eerste keer dat Gitok uit Kalmthout als technische en beroepsschool in de prijzen valt in deze jaarlijkse wedstrijd. Dit jaar was het wel uitzonderlijk dat één van de leraren van de school in de bloemetjes werd gezet. Patrick Janssen, leraar in het 7de jaar Industriële elektriciteit, werd gelauwerd met de prijs van meest verdienstelijke leerkracht van het jaar.

Patrick Janssen werd door de jury geprezen om zijn inzet, enthousiasme, vakmanschap en voor de manier waarop hij zijn sereniteit en visie overbrengt op de leerlingen. Hij begeleidt al verschillende jaren zijn leerlingen in hun deelname aan de GRAM-prijs. Dit jaar behaalde het project ‘vier-op-een-rij’ een knappe vijfde plaats.

GRAM staat voor “Gilde voor Revaluatie Arbeid en Motivatie”. Het is een denktank en actiegroep van ondernemers, mensen uit het onderwijs, bedrijfsleiders, vakbondsmensen, professoren, werknemers,… die zoekt  naar oplossingen voor actuele vraagstukken in de samenleving. Zo is GRAM begaan met het herstel van het respect voor arbeid in het algemeen en dus ook voor de herwaardering van de opleiding van jongeren  naar een moderne vakbekwaamheid.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.