Parkeren aan station Kalmthout één dag niet mogelijk

De parking aan het station van Kalmthout wordt momenteel heraangelegd met een uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen naar 181 plaatsen. Ook komt er een rondpunt zodat op termijn de Lijnbus tot aan het station kan rijden en kan draaien. Dit rondpunt maakt het ook mogelijk om pendelaars op een vlotte manier op te pikken of af te zetten.
Op maandag 28 februari 2011 wordt de toegangsweg voor het station geasfalteerd. Dit uiteraard onder voorbehoud van het weer. Gedurende deze dag is het niet mogelijk om de stationsparking te gebruiken. Ook het Heuvelspadje naar de voetbal en atletiekpiste wordt dan afgesloten voor auto’s. Voor voetgangers en fietsers wordt de doorgang wel behouden.
We raden de pendelaars aan om ofwel in de Statiestraat of op den Heuvel te parkeren, ofwel naar het station van Heide te rijden om daar de trein te nemen. Hier is een heel ruime parking voorhanden.
Info: mobiliteit@kalmthout.be, 03 620 22 14

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder