Overleden Walter Dupont – Stabroek

Walter Dupont, weduwnaar van Nicole Van De Velde en echtgenoot van Marianne De Ridder, overleed op 13 april 2017. Hij werd geboren te Antwerpen op 25 juni 1949 en was brandweerman op rust. Walter Dupont was actief in de Stabroekse politiek. Hij was vele jaren lid van het Vlaams Belang en kreeg als lijstduwer van die partij 211 stemmen achter zijn naam. Toen hij ziek werd en toch wel enigszins anders naar het leven keek, kon hij zich niet meer vinden in de harde lijn van de partij en nam ontslag. Hij zetelde als onafhankelijke en richtte daarna zijn eigen partij op ‘Stabroek Anders’ maar ze werden niet verkozen.
De vrijzinnige afscheidsplechtigheid heeft plaats op zaterdag 22 april 2017 om 14 uur in de aula op de begraafplaats Vossenveld, Vossenveldlaan te Stabroek.  Aansluitend volgt de asverspreiding op de begraafplaats aldaar. Samenkomst met gelegenheid tot groeten vanaf 13.40 uur.
Rouwadres : Familie Walter Dupont, p/a begrafenissen Jan Ketelaars, Guyotlei 9 – 2950 Kapellen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder