Overleden Joseph Peeters – Kapellen

Joseph Peeters, echtgenoot van mevrouw Léa Lamerant, overleed op 29 december 2014. Hij was Oprustgesteld Ingenieur, onderdirecteur bij Bell Telephone ITT, Antwerpen, Ridder in de Leopoldsorde en Ridder  in de Kroonorde. Joseph werd geboren te Alveringem op 10 augustus 1924.  De afscheidsdienst heeft plaats op zaterdag 3 januari 2015 om 11.30 uur in de kerk O.-L.-Vrouw van Fatima te Kapellen-Essenhout waarna hij te rusten wordt gelegd in de familiegrond op de begraafplaats te Kapellen-Hoogboom. Rouwadres : Familie Peeters – Lamerant, p/a begrafenissen Jan Ketelaars, Guyotlei 9 – 2950 Kapellen
Er is gelegenheid de overledene een laatste groet te brengen in het rouwcentrum Jan Ketelaars, Guyotlei 9 bij het station te Kapellen, na telefonische afspraak. Tel. 03-664 20 58.
Bloemen, noch kransen maar vrijblijvend een schenking aan ‘Rode Kruis-Vlaanderen’ op IBAN: BE28 0960 0000 9620, BIC: GKCCBEBB met vermelding : ‘Herinnering aan Joseph Peeters’.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder