Overleden Chris Van Tiggelt – Kapellen

Chris Van Tiggelt overleed in A.Z. Klina te Brasschaat op 15 november 2016. Hij werd geboren te Nothomb op 10 maart 1957.  Er wordt afscheid van Chris genomen op zondag 20 november 2016 om 11 uur in de tuin van het Domein Irishof, Kapelsestraat 41 te Kapellen (Inrit naast parking van Atheneum Irishof). Rouwadres: Familie Christian Van Tiggelt p/a begrafenissen Jan Ketelaars, Guyotlei 9 – 2950 Kapellen

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

2 reacties

  1. Hallo,
    mijn eerste vriend heete Chris van Tiggelt. Hij was niet veel elder dan ik. Ik zou graag willen weten, of hij inderdaad overleden is en warom.
    Ik heb hem nooit vergeten. Mijn Naam is Jutta ,ik ben Duitse en leefde in Brasschaat van 1970 tot 1974. Wij zijn zamen gekomen in Kapellen in den jeugd club “Joy”. Hij heeft en moto gehad (Honda Goldwing) en wij zijn overall geweest en zijn zeer verlieft geweest. Eerste grote liefde… 1974 ben ik naar Diutsland terug gegaan , om te studeeren en onze verbindng is kapott gegaan. Als het U beliefd , informeer mij, of deze Chris is “mijn” Chris.
    Dan U wel
    Jutta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder