Overkapte petanquebanen in Hoevenen

Hoevenen – Petanqueclub De Witvenners vroegen vorig jaar aan het gemeentebestuur om twee van de zes petanquebanen te overkappen. De twee banen aan de achterkant van het Witvenlokaal kwamen hiervoor het best in aanmerking. De werkzaamheden zijn ondertussen al even achter de rug. Er kan nu overkapt worden gespeeld en de toeschouwers kregen er bovenop een luifel en zitbanken bij. Het geheel kost de belastingbetaler 20.000 euro. Zondag werd alles officieel geopend en ingespeeld. Zowel burgemeester Alida De Bie als de schepenen Raf Engels, Kim Dorikens en Rudi Staes toonden hun kwaliteiten als petanquespeler. De petanqueclub telt zestig actieve leden, die bijna dagelijks komen spelen. De politiekers konden niet op tegen zoveel geoefend talent.


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Eén reactie

  1. Ik woon sinds 6 maanden in kapellen en zou graag bij jullie komen petanque spelen.Ik speelde in Den Brandt in Antwerpen zolang ik daar woonde.
    Nu zoek ik een club zo dichtbij mogelijk.
    Ik woon op de Antwerpsesteenweg in “Vijverhof”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder