Oudervereniging zet Rotonde in de bloemetjes


De Oudervereniging en de Groenploeg van Rotonde hebben samen maar liefst 750 vlijtige liesjes geplant in een 150-tal bloembakken. Deze bloembakken zullen straks alle locaties van Rotonde opfleuren. Rotonde vzw, ondernemend in de zorg voor mensen met een beperking, is gezegend met een sterke Oudervereniging. Ieder jaar steunen zij Rotonde met een gift. Dit jaar ging die gift naar de Groenploeg. Met een deel van het budget kochten zij 750 bloemen en 150 bloembakken. Een ander deel werd geïnvesteerd in een kliefmachine, een grasmachine en een boomzaag. De laatste centjes sparen ze op voor winterplantjes, om alle woningen en ateliers het hele jaar door te kunnen versieren.
“Wij zijn ervan overtuigd dat ons geld goed besteed werd. De Groenploeg maakte duurzame ecologische en economische keuzes; dat kunnen wij alleen maar aanmoedigen”, vertelt Astrid Bruyns, lid van de Oudervereniging.
Voorzitter Dirk de Kort bedankte de Groenploeg en de Oudervereniging: “We gaan iedere dag en op elke locatie het verschil kunnen zien. Vlijtige liesjes, een vlijtige Groenploeg en een vlijtige Oudervereniging, bedankt!” Tot slot richtte Astrid Bruyns nog een woordje tot de leden van de Groenploeg: “We hebben ervan genoten om samen met jullie, lekker in het zonnetje, de bloembakken te vullen en de bloemen te planten. Bedankt voor jullie hulp en de leuke samenwerking. Wat is het fijn om gever van dit cadeau te mogen zijn.”
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder