Oude Gans in Pairi DaizaDe eerste zaterdag van juli is weer gepasseerd, met andere woorden de jaarlijkse uitstap van de Oude Gans heeft weer plaatsgevonden.
Met een kleine schrik in het achterhoofd voor wat het weer hen ging geven vertrokken de leden van de Oude Gans richting Brugelette voor een dage Pairi Daiza.

Met een bomvolle bus vertrokken ze omstreeks 9 u aan lokaal de Koerel. Een trip van om en beide anderhalf uurtje was zo voorbij voor de energierijke deelnemers van de gans.
Enkelen waagden zich zelfs aan een nostalgisch handenspel wat niet voor iedereen even simpel bleek te zijn en het dus maar aan de specialisten Lyssa en Kenley overlieten.
Eens aangekomen en betaald kon de beestige dag beginnen. Enkelen kregen al meteen een parkiet op de schouder gezet om zo een mooie foto te kunnen vestleggen.
Vogels, apen, giraffen, olifanten noem het maar op het was er allemaal. Met die apen bedoelen we uiteraard echte apen…
Ook de bezienswaardigheden werden gesmaakt door de aanwezige gansrijders. Een heus chinees domein dat als het ware een park op zich bleek te zijn was meer dan de moeite waard om te bekijken. Later op de dag was het weer iets wat overgeslagen naar wisselvallig buienweer. Dit kon de pret echter niet bederven… het had erger gekund.
Ook de roofvogelshow die men opvoerde was spectaculair mooi, dit zie je immers niet elke dag.
Omstreeks half zes werd iedereen terug aan de bus verwacht voor de terugreis naar Berendrecht. Met andere woorden alle vrouwen zaten om vijf uur in het souvenir winkeltje van het park, waarom verbaasd ons dit niet?
Wanneer iedereen terug op de bus zat werden de verhalen meteen uitgewisseld, iets wat echter van korte duur was want na een kwartiertje lag de helft al bomen te zagen in dromenland… of waren ze nu die uilen van de roofvogelshow aan het vangen??
Eens terug aangekomen in Berendrecht kon iedereen nog een frisse pint drinken in het lokaal  om zo de dag af te sluiten in stijl, enkelen bleven zelfs iets langer en nuttigden frietjes met goulash en salade en….. vanzelfsprekend nog een pintje extra.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *