“Oud Oep Nief”-fuif 2012 – 2013 te Zandvliet

We pikken de draad terug op waar we 356 dagen geleden stopten.
Voor een vaste prijs voorzien wij heel de avond lang standaarddranken (bier, wijn, fruitsap, limonade, cola en cola light). Voor de Special Drinks (wodka, cava, witte en rode rum, …)vragen we een kleine meerprijs.
We presenteren wederom een line-up om U tegen te zeggen: het vrijetijdscentrum De Schelde voorziet niemand minder dan “Raving George” (Tomorrowland, Laundry Day, Pukkelpop, …), die in het echte leven gewoonweg Charlotte De Wit noemt. Maar ze draait
op internationaal niveau de hipste beats aan elkaar. Lokale getalenteerde DJ’s van de jeugdverenigingen vullen de sterke affiche aan. Zo is er oude bekende Jeffius (Borderland, Lopend Vuur, Oud Oep Nief, …), maar ook ander talent als DJ Snies en Rule. Bezoekers van de vorige edities kunnen het beamen: Oud Oep Nief staat altijd garant voor een aangename sfeer, mede dankzij pionierswerk op de gebruikte licht- en geluidsinstallatie.
Dit jaar zal dat niet minder zijn…in tegenstelling! Een optimale, veilige sfeer en beperkte overlast… Preventie, een goed veiligheidsplan, een aparte EHBOruimte, herkenbare medewerkers en een ervaren extern, Security-team zullen er voor zorgen dat de directe lijn met de hulpdiensten niet gebruikt zal moeten worden. Die staan trouwens paraat met een patrouille om calamiteiten kort op te vangen.
Het geluid wordt gestuurd naar de kant waar de minste bewoning is. Oordopjes zijn vrij verkrijgbaar bij de bonnetjesstand, al blijft het geluid vanzelfsprekend binnen de (wettelijke)
normen, zonder in te boeten op sfeer, dankzij een modern geluidssysteem.

Nieuw is dat dit jaar geldt: binnen is binnen; buiten is buiten. Hiermee hopen we nog minder overlast voor de buren te zorgen. En waarom zou je naar buiten willen gaan? We voorzien immers een ruimte om naar het vuurwerk te kijken en om buiten te roken, én binnen wordt alles voorzien: eten en drinken, sfeer, muziek, vestiaire, Om de verkeershinder die dergelijke evenementen met zich meebrengt tot een minimum te beperken, raden we iedereen af te zakken met de speciale feestbussen die De Lijn inlegt op nieuwjaarsnacht. De halte in de Putsebaan is vlakbij!
Daarnaast zijn we ook bereikbaar met de fiets (we voorzien fietsenparking voor een 150 tal fietsen). Er is beperkte parkeergelegenheid.

Het evenement is toegankelijk voor mindervaliden.

Tickets
Kaarten in voorverkoop kosten slechts €25, kaarten aan de kassa kosten €30. Hierin zit niet alleen de inkom, ook de Standard Drinks zijn inbegrepen! Iets goedkoper en deftig
vinden op nieuwjaar wordt zo wel héél moeilijk. Let op: Indien de voorverkoopkaarten uitverkocht zijn, worden er geen tickets meer verkocht aan de kassa’s. Snel zijn is dus de boodschap.
Kaarten zijn vanaf volgende week te vinden in talrijke plaatsen in Zandvliet, Berendrecht, Stabroek, Kapellen en Ekeren! Meer info op de website of op Facebook.

Tag-wedstrijd met Special Drinks als prijs.
Op Facebook loopt een wedstrijd waarmee je heel wat Special Drinks kunt winnen!
Tag jezelf op Facebook, deel met je vrienden, zorg dat je aanwezig bent, ….

Afspraak 31 december in de Evenementenhal, Armenstraatje te Zandvliet


Aan onze lezers mogen wij 2 maal een pakket met een mooi aantal drankjetons voor de Special Drinks verloten. Mail voor woensdag 26 december naar redactie@publipolder.be en waag je kans!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *