Ostan – S.K.N.S. 5de ploeg 3-1

Bij de aankomst van Stabroek op de velden van Ostan wist iedereen dat Ostan een moeilijke tegenstander ging zijn. Ostan stond samen met Olvac bovenaan het klassement, terwijl Stabroek bleef steken in de middenmodus. Vanaf het fluitsignaal voetbalde Ostan Stabroek uit de wedstrijd. Ze waren duidelijk beter in techniek en afwerking want in de eerste helft benutte Ostan al twee doelpunten. Stabroek kon weinig weerwerk bieden en voetbalde maar een paar kansen bij elkaar, allemaal ongevaarlijk.
In de tweede helft kon Stabroek toch zijn tweede adem vinden. Vanaf het middenveld konden af en toe technische aanvallen opgezet worden. Eerst scoorde Ostan hun derde doelpunt. Het zag er niet naar uit dat Stabroek nog kon ontsnappen aan een nederlaag. Ilya Peeters bleek weer eens de meest effectieve speler op het veld door de eerredder te scoren. Stabroek was vanaf het begin van de wedstrijd al gedoemd om achter Ostan aan te lopen, want Ostan toonde zich al vroeg de sterkste ploeg op het veld. Stabroek zakt met 14 punten naar de bodem van de rangschikking.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder