Oproep jeugdhuis 't KOT

 Heb jij ooit al van ’t KOT gehoord? Het is het jeugdhuis van jouw gemeente!Momenteel is het vrij rustig in ’t KOT, maar achter de schermen wordt er met man en macht gewerkt om het jeugdhuis nieuw leven in te blazen.We willen van het jeugdhuis een plaats maken waar elke jongere van Stabroek zich thuis voelt. Een plek waar je met je vrienden kan ontspannen, chillen, feesten, iets drinken, … Kortom: ’t Kot moet ‘the place to be’ worden voor de Stabroekse jeugd!
Om dit te verwezenlijken zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Heb jij altijd al een jeugdhuis willen openhouden? Steek je graag de handen uit de mouwen? Heb jij een bijzonder organisatietalent? Sta je al eens graag achter de toog? Heb je leuke en originelen ideeën? … Dan ben jij de persoon die we zoeken?
Woensdag 8 november organiseren we een meedenkdag ‘Tink about ’t KOT’. Tussen 16u en 17u voorzien we een onthaalmoment. Vanaf 17u tot 19u is er een meedenkmomentin het JOS (Jeugd Ontmoetingscentrum Stabroek, Kerkstraat te Hoevenen. Tijdens dit moment willen we samen met jou ideeën uitwerken  om het jeugdhuis weer op de rails te krijgen. Kan je niet aanwezig zijn op het meedenkmoment, maar heb je wel leuke ideeën of wil je liever op een later moment instappen en meewerken aan ’t KOT, vul dan zeker de enquête in.
Meer info op de jeugdwebsite: http://www.jeugdstabroek.be/.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *