Opening nieuw vaccinatiecentrum districtshuis Merksem

BERENDRECHT/ZANDVLIET/LILLO – STABROEK – Vanaf donderdag 17 maart kan je als inwoner van Antwerpen, Borsbeek, Wommelgem, Stabroek of Schoten voor je boostervaccinatie en de vaccinatie van je kinderen van 5 tot en met 11 jaar ook terecht in het nieuwe vaccinatiecentrum districtshuis Merksem. 

Vaccinatiecentrum districtshuis Merksem is vanaf donderdag 17 maart elke donderdag open van 16 tot 19.30 uur. Vanaf dinsdag 1 maart kan je een afspraak maken. De dagelijkse dienstverlening en werking van het districtshuis blijven doorlopen, naast het vaccinatieaanbod.

Lees meer over alle locaties waar je je kan laten vaccineren.

In het vaccinatiecentrum districtshuis Merksem kan je terecht: voor je boostervaccinatie: ​als je in aanmerking komt op basis van de periode na de laatste dosis van je basisvaccinatie: vanaf 2 maanden na het Johnson & Johnson-vaccin, vanaf 4 maanden na het Moderna-, Pfizer- en AstraZeneca-vaccin als je je basisvaccinatie hebt gekregen en een verminderde immuniteit hebt, je ontvangt hiervoor automatisch een nieuwe uitnodiging, voor de vaccinatie van je kind van 5 tot en met 11 jaar op afspraak als inwoner van Antwerpen, Schoten, Stabroek, Wommelgem of Borsbeek

Later wordt dit vaccinatiecentrum ook opengesteld voor andere doelgroepen van de coronavaccinatie.

Een afspraak kan je maken via de website www.vaccovid.be met de code die je vindt op je uitnodiging of na inloggen op de website www.myhealthviewer.be of www.mijngezondheid.belgie.be.

​​Let op: voor je boostervaccinatie in vaccinatiecentrum districtshuis Merksem kan je tot 5 maart enkel een afspraak maken via de lokale corona-infolijn of bel de lokale corona-infolijn op het nummer 03 435 95 55.

Het vaccinatiecentrum districtshuis Merksem bevindt zich op het Burgemeester Jozef Nolfplein 1, 2170 Antwerpen.

©Sigrid Spinnox

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder