Opendeurdag van de Vluchtheuvel heeft zijn volk ondanks het slechte weer

Bart-en-Steven

Bart en Steven zorgden voor de muziek in de feesttent

[Not a valid template]
Zondag 26 juni was het ondanks het wisselvallige weer gezellig druk op de opendeurdag bij de Vluchtheuvel in het Laageind te Stabroek. Vanaf 11 uur kon men aanschuiven voor een heerlijke brunch. En ’s avonds werd de barbecue aangestoken. Tussendoor kon je ook smullen van een pakje frietjes of een ijsje. Rond half drie verscheen een leuk gezelschap van OKRA Stabroek allemaal in jeans en in groen T-shirt met een witte hoed voor een demonstratie linedance. DJ’s Steven en Bart zorgden voor de muziek. Na hun laatste dans vroegen ze aan het publiek om mee te komen doen en enkele enthousiastelingen waagden hun kans. Rond 15 uur was het de beurt aan de Kon. fanfare Verbroedering van Stabroek om de feesten muzikaal op te luisteren. De vaste waarden zoals o.a. kunstwerkjes van de bewoners en het lootkraan konden ook dit jaar weer niet ontbreken.
Netbalwedstrijd
Ook dit jaar werd er weer een netbaltornooi ingericht. Weliswaar in een aangepaste versie omdat het af en toe onderbroken werd door de regen. Hieraan namen 6 ploegen deel: De KWB, de veteranen van SK Nieuw Stabroek, Ganzenrijders Hoevenen, Sterrenhuis, de Kon. Fanfare Verbroedering en de gasten van de Vluchtheuvel zelf. Er werden 6 matches gespeeld. De uitslag was als volgt: Fanfare – Gansrijders Hoevenen: 8-20, Veteranen SKNS – Vluchtheuvel 9-10, Veteranen SKNS – KWB 20-11, Sterrenhuis-Gansrijders Hoevenen 13-15, Vluchtheuvel-KWB 22-14, Fanfare – Sterrenhuis 24-12. De winnaar werd de ganzenrijders van Hoevenen. Zij ontvingen een mooie beker uit handen van Lore Van Steenkiste die alles tijdens de wedstrijden in goede banen leidde. Ze is sinds enkele weken werkzaam bij de Vluchtheuvel als opvolgster van Yves Bisschops en het bevalt haar wel in onze streek.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder