Open werfmoment bij Chiro Kristal te Stabroek

Chiro Kristal zette zondag 20 februari zijn nieuwe lokaal open voor het grote publiek. Bedoeling was om de bezoekers warm te maken om het project mee helpen te realiseren. Voor de grote werken als het leggen van elektriciteit en sanitair kan de werkgroep van de chiro beroep doen op de leerlingen van Pito Stabroek. En vorige week heeft de firma Aertssen de grond rondom het terrein genivelleerd en kunnen de leerlingen van het Pito binnen 3 weken starten met het inzaaien van de gazon en het terrein beplanten. De buitenkant van de betonnen constructie wordt bezet met houten panelen en boven op het dak komen zonnepanelen.

Vrijwillige klussers
Binnen het gebouw moet er nog heel wat afgewerkt worden en buiten moet rondom de nieuwbouw het  terrein nog met klinkers aangelegd worden.
Om al deze klussen uit te voeren wil de Chiro beroep doen op vrijwilligers, die een handje willen toesteken. Het is niet de bedoeling om alleen vaklui in te schakelen. Vakbekwaamheid is natuurlijk handig voor bv het leggen van klinkers maar ook helpende handen voor het aanvoeren van de klinkers zijn meer dan welkom. Het schilderen van deurstijlen en stalen trappen, tegels plaatsen, het leggen van riolering, gordijnen maken, leggen van klinkers en de opkuis van de lokalen staan allemaal op het lijstje van de chiro. Was je zondag verhinderd geen erg je kan altijd je gegevens doormailen naar  marcdehert@telenet.be
Op 2, 3 en 4 september 2011,  tijdens het nieuwe startweekend van Chiro Kristal, zal het gloednieuwe lokaal feestelijk ingehuldigd worden.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *