Open VLD vervolledigt kieslijst en wil, samen met de inwoners & ondernemers, aan de slag in Ekeren.

Nadat eerder de top van de lijst bekend raakte vervolledigt Open VLD nu de kieslijst voor Ekeren. Zoals al geweten wordt de lijst getrokken door plaatselijk voorzitter Mick De Maere. Hij wordt gevolgd door Joëlle Nauwelaerts en Jong VLD-ondervoorzitter Aimé Schrauwen.
Op de vierde plaats staat Tony Janssens. Hij is inwoner van de Rozemaai. Vanaf 2019 zal Rozemaai, net als de wijken Schoonbroek en Edison, deel uitmaken van Ekeren. Op de vijfde plaats staat Alexander Bruyninckx. Hij is een kleinzoon van huidig districtsschepen Pol Bruyninckx, die zelf de lijst zal duwen.
Zij worden gevolgd door Sieglinde Heremans, Steyn Van Roey, Filiz Öksuz, Viviane Holemans en Kimberly Verdonck. Bart Van Daele duwt de eerste kolom.
De tweede kolom wordt getrokken door voormalig districtsraadslid en -schepen Benoit Mores. Verder op de tweede kolom vinden we Martine Bervoets, Cédric Elst, Liesbeth Plas, Helga Heyligen, Chadia Van Daele en Stefanie Corens. Zij worden ondersteund door enkele mensen met ervaring: Frank Van Den Broek, voormalig raadslid Tilla Rauter en huidig schepen Pol Bruyninckx.
“Het team waarmee we naar de verkiezingen trekken is bijzonder goed uitgebalanceerd. Enerzijds hebben we enkele nieuwe gezichten met frisse ideeën. Zij worden ondersteund door een enthousiaste kern van kandidaten die de nodige ervaring heeft om de continuïteit te garanderen.” Zo zegt kopman Mick De Maere. “Onze lijst is een prima weerspiegeling van de verschillende wijken in Ekeren. Ook zijn alle leeftijdscategorieën vertegenwoordigd. We hebben zowel studenten, ondernemers, mensen uit de zorg, het onderwijs en de logistiek, als ook senioren kunnen warm maken om, met respect voor alle Ekerenaren aan de slag te gaan. Wij zijn alvast klaar om onze verantwoordelijkheid op te nemen.”
Open VLD Ekeren wil meer burgerparticipatie. Ze willen aan het werk samen met de inwoners die meer inspraak moeten krijgen. Bijvoorbeeld door het invoeren van een burgerbegroting. Daarnaast wil de partij een bondgenoot blijven voor de lokale ondernemers. Zij zijn immers de motor zijn van een bruisend district met leuke activiteiten en inspirerende culturele evenementen.
 

 1. De Maere Mick                      
 2. Nauwelaerts Joëlle            
 3. Schrauwen Aimé             
 4. Janssens Tony                      
 5. Bruyninckx Alxexander      
 6. Heremans Sieglinde            
 7. Van Roey Steyn                    
 8. Öksüz Filiz                             
 9. Holemans Viviane               
 10. Verdonck Kimberly           
 11. Van Daele Bart
 12. Mores Benoit
 13. Bervoets Martine
 14. Elst Cédric
 15. Plas Liesbeth
 16. Heyligen Helga
 17. Van Daele Chadia
 18. Corens Stefanie
 19. Van den Broeck Frank
 20. Rauter Tilla
 21. Bruyninckx Pol

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder