Open Vld Brasschaat kiest lijstrekker en nieuw logo


BRASSCHAAT – Open Vld Brasschaat geeft het startschot voor de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober 2024 met de aanduiding van haar lijsttrekker Myriam Van Honste en een nieuw logo.


Op donderdag 31 augustus introduceerde Lokaal & Liberaal Brasschaat zichzelf als een positieve kracht die de liberale idealen op lokaal niveau omarmt en blijft verdedigen. Met een focus op vrijheid, gelijkheid en vooruitgang, wil Lokaal & Liberaal Brasschaat een frisse, toekomstgerichte blik op Brasschaat en haar inwoners.
Thema’s die hierbij van belang zijn, zijn o.m. gunstig ondernemersklimaat, waarin lokale ondernemers worden aangemoedigd om te groeien en te innoveren. Een levendig Brasschaat waarin mensen kunnen werken, studeren, sporten, vrije tijd beoefenen … kortom genieten van ons groene en aangenaam Brasschaat.
Lokaal & Liberaal Brasschaat is vastberaden om modernisering te omarmen en duurzame oplossingen te vinden voor lokale uitdagingen, met oog voor de economie, milieu en de ondernemer.
Samenwerken en positivisme zijn de sleutel om vooruitgang te boeken en Brasschaat “future proof” te maken.
Lokaal & Liberaal Brasschaat roept op tot samenwerking en nodigt alle inwoners, jong en oud, uit om mee te bouwen aan een gemeente waar vrijheid, gelijkheid en vooruitgang centraal staan.
Dit zal verder inhoudelijk uitgewerkt worden de volgende maanden en we verwelkomen nieuwe krachten die zich in dit liberale gedachtengoed kunnen vinden om onze partij te versterken.
Om dit lokaal in de verf te zetten lanceren we in Brasschaat een nieuw logo waarmee we naar de gemeenteraadsverkiezingen 2024 gaan.

Myriam Van Honste

“Ik dank onze Open Vld leden voor het vertrouwen dat ze in mij stellen om de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober 2024 te trekken onder het nieuwe logo Lokaal & Liberaal Brasschaat. We zetten we ons al decennia in voor Brasschaat en wensen dit naar de toekomst te blijven doen door op een positieve wijze mee te besturen en onze liberale accenten te leggen “, aldus Myriam Van Honste

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *